Llibre Viu participa a la 1a Diada del Còmic en Català de Mataró

  • Inici
  • Noticies
  • Llibre Viu participa a la 1a Diada del Còmic en Català de Mataró
  • Celebrada l'1 de juliol de 2023 i organitzada per la Plataforma per la Llengua

    El passat dissabte 1 de juliol el pati del Cafè Nou va acollir la primera edició de la Diada del Còmic en Català de Mataró, una iniciativa pensada per donar visibilitat a les noves propostes en català en el món del còmic i la novel·la gràfica. Llibre Viu va participar amb un estand d'intercanvi de còmics en català.

    Durant tot el dissabte, des de les 10 hs. del matí i fins les 20 hs. del vespre, Llibre Viu va oferir per a l'intercanvi en el seu estand una varietat de còmics editats en català procedents de les donacions de particulars i entitats, especialment de les darreres donacions de la Biblioteca Popular de la Fundació Iluro, amb exemplars de Tintin, Astèrix, Massagran, Eric Castel, Mortadel·l i Filemò, i altres joies de la historieta en català.

    En l'espai del Pati del Café Nou van instal·lar-se també estands de llibreries mataronines i d'editorials del sector per oferir les seves publicacions als visitants, que van poder gaudir també de diferents activitats com taules rodones, entrevistes i xerrades sobre autors i obres del còmic en català.