Noticies Llibre Viu

 • Inici
 • Noticies
 • El Punt Avui, edicio Maresme, publica un article-entrevista sobre l'activitat de Llibre Viu
  Fa dotze anys que van impulsar un espai d’intercanvi i reciclatge de llibres que miren de recuperar o enviar a escoles de l’estranger
  Les biblioteques del Paraguai continuen rebent els nostres llibres
  En el marco del Proyecto "Un libro, una esperanza" de la Fundación En Alianza de Paraguay, y coincidiendo con la “Semana del Libro”, continua el reparto de los libros que Llibre Viu ha enviado a este país.
  Els 40.000 llibres enviats a la Fundación En Alianza de Paraguai comencen a distribuïr-se
  Llibre Viu va iniciar la seva col·laboració amb aquesta entitat l'any 2016 i existeix el compromís de distribució d'uns 40.000 llibres a l'any
  "El llibre és cultura i relació"
  De qualsevol categoria o temàtica. A l’associació Llibre Viu pràcticament un hi pot trobar de tot. L’intercanvi precisament és el que fomenten, “per mantenir el llibre ben viu”, diuen. I tot i que sembla que el llibre ja hagi passat a segon terme molts usuaris s’hi acosten, potser perquè al Llibre Viu no només s’hi fa cultura sinó també comunicació.
  Salvar els llibres
  Mataró compta, des de fa unes setmanes, amb una peculiar associació. Sota el nom de Llibre Viu recuperen llibres fora d’ús i sense valor comercial actual que els arriben de procedències molt diverses.