Noticies Llibre Viu

 • Inici
 • Noticies
 • Els 40.000 llibres enviats a la Fundación En Alianza de Paraguai comencen a distribuïr-se
  Llibre Viu va iniciar la seva col·laboració amb aquesta entitat l'any 2016 i existeix el compromís de distribució d'uns 40.000 llibres a l'any
  "El llibre és cultura i relació"
  De qualsevol categoria o temàtica. A l’associació Llibre Viu pràcticament un hi pot trobar de tot. L’intercanvi precisament és el que fomenten, “per mantenir el llibre ben viu”, diuen. I tot i que sembla que el llibre ja hagi passat a segon terme molts usuaris s’hi acosten, potser perquè al Llibre Viu no només s’hi fa cultura sinó també comunicació.
  Salvar els llibres
  Mataró compta, des de fa unes setmanes, amb una peculiar associació. Sota el nom de Llibre Viu recuperen llibres fora d’ús i sense valor comercial actual que els arriben de procedències molt diverses.
  L'Associació Llibre Viu envia més de 26.000 llibres al Paraguai
  L’Associació Cultural Llibre Viu de Mataró ha enviat més de 26.000 llibres i material escolar a Paraguai, on es distribuirà per escoles i biblioteques del municipi de San Lorenzo. Es tracta d’una col·laboració entre l’entitat mataronina, amb seu a Rocafonda dedicada a la promoció de la lectura i els llibres a través de la recuperació d’exemplars antics i l’intercanvi, i la Fundació San Sebastian del país sud-americà.