Presentaciˇ de l'associaciˇ

A l'associaciˇ cultural Llibre Viu maldem per recuperar llibres fora d'˙s i sense valor comercial actual que, de procedŔncies molt diverses, dia a dia ens arriben.

Pretenem donar una nova vida als llibres, facilitant l'intercanvi gratu´t amb aquelles persones que ho desitgin i que n'aportin algun que ja no els faci falta, establint un nou circuit d'aprofitament de molts llibres que anirien irremeiablement a parar a la brossa.

Vam iniciar la nostra activitat amb uns 60.000 llibres, la major part d'ells classificats i ordenats al nostre local, en el que tenim uns 15.000 llibres, desprÚs de desestimar aquells que no tenien un mÝnim de qualitat.

Però gràcies a les donacions de particulars, llibreters i entitats, ja en tenim més de 120.000 llibres, que esperem poder organitzar en un termini no molt llunyà.

També gràcies a aquesta pàgina web podem oferir un catàleg de més de 3.000 llibres per qui els vulgui sol·licitar.

Des de setembre de 2006 disposem d'un ESPAI D'INTERCANVI DE LLIBRES , en un local cedit per l'Ajuntament de Matarˇ al barri de Rocafonda, amb la ilĚlusiˇ de ser tambÚ un focus d'interculturitat i de foment del goig de llegir entre tot el ve´natge.

L'associaciˇ pot fer la seva funciˇ grÓcies a les donacions de llibres, per˛ pot ser aut˛noma grÓcies als socis i s˛cies que fan, anyalment, una aportaciˇ econ˛mica. És en aquest sentit que us animem a visitar-nos, a coneixe'ns i a colĚlaborar amb nosaltres...

Mataró, juny de 2007